Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    Join Date
    Aug 2022
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    11

    03 GTX 155 Cluster/wiring problems

    Hello again, I'm having a problem I'm hoping you can help me with.....I bought my 03 155 in August with no cluster....the last couple owners ran it without one as well and it runs fine but I purchased a used cluster about 2 weeks ago, plugged it in and nothing happens....I did fix a couple wiring issues that I saw but with no luck. First off, is there a way to bench test the cluster?
    Secondly, I'm going to post a picture of the cluster I bought, I think it may actually be the wrong one, so please chime in if it looks wrong....my buddy says it should be ok but I'm skeptical.
    Thanks in advance
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	20220926_155815.jpg 
Views:	18 
Size:	94.8 KB 
ID:	487856  

  2. #2
    You have to "marry" the new cluster to your ecu.

  3. #3

    Join Date
    Aug 2022
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    11
    I see, so then does the cluster not do anything until it's married to the ecm? I was under the impression I'd get movement from the needles or an error code on the digital display? Some sort of activity so at least I know it's working?


  4. #4
    02-05 skis do not require a flash/marry to ecu for cluster they are plug and play. Check the purple wire for 12V when you install key.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 15 gti 155 with a gtx gauge cluster?
    By TAB686 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 10
    Last Post: 08-03-2022, 10:17 AM
  2. WTB - Parts wanted 2013 gtx 155 cluster
    By cyrillefrenchy in forum Sea Doo Classifieds
    Replies: 1
    Last Post: 01-28-2021, 10:11 AM
  3. 2002 GTX 155 with 2009 155 long block swap....problems
    By 19USMC66 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 2
    Last Post: 04-08-2020, 03:01 AM
  4. WTB - Parts 2010 gtx 155 cluster gage
    By cyrillefrenchy in forum Sea Doo Classifieds
    Replies: 1
    Last Post: 08-22-2017, 02:37 PM
  5. WTB - Parts WTB 2005 GTX 155 wiring harness and MPEM
    By bmxjoe in forum Sea Doo Classifieds
    Replies: 1
    Last Post: 01-26-2017, 11:00 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •