Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15
  1. #1

    Join Date
    Aug 2022
    Location
    TN
    Posts
    13

    Gp1200r push start button get the buzzer

    I have recently bought a yamaha gp1200r, my family enjoyed it on the lake until we had to add fuel, it putted and then cleared out went to restart and nothing. Charged the battery and put on a new off and on switch now the gouges don't work and get a loud buzzer and warning light. Please help if possible


  2. #2
    Quote Originally Posted by Gp1200rowner View Post
    I have recently bought a yamaha gp1200r, my family enjoyed it on the lake until we had to add fuel, it putted and then cleared out went to restart and nothing. Charged the battery and put on a new off and on switch now the gouges don't work and get a loud buzzer and warning light. Please help if possible
    your battery is bad, you can try to check the voltage at the battery while attempting to crank. i would personally replace the battery and check to make sure it is charging while running

  3. #3

    Join Date
    Jul 2019
    Location
    Buffalo, NY
    Posts
    900
    +1
    58
    Did anything get unplugged? There’s a sensor for oil, cat and water temp. If cat or water temp is unplugged it won’t start.

  4. #4

    Join Date
    Aug 2022
    Location
    TN
    Posts
    13
    Thanks guys. I will check things out tomorrow and let you know. I sure hope to get it going soon.

  5. #5

    Join Date
    Aug 2022
    Location
    TN
    Posts
    13
    Thanks I will definitely try

  6. #6

    Join Date
    Aug 2022
    Location
    TN
    Posts
    13
    Ok I ordered a battery and will try it by the weekend, please pray it does the trick. Checked plugs nothing seems unplugged

  7. #7

    Join Date
    Aug 2022
    Location
    TN
    Posts
    13
    Still no luck, replaced battery everything is connected

  8. #8

    Join Date
    Jul 2019
    Location
    Buffalo, NY
    Posts
    900
    +1
    58
    Something is either corrode or disconnected. You’ll have to check all the sensor connections and the dash harness

  9. #9

    Join Date
    Aug 2022
    Location
    TN
    Posts
    13
    My dash has no display at all do you think I need a new dash panel and does anyone have one here? Any other suggestions that would be My problem?

  10. #10

    Join Date
    Jul 2019
    Location
    Buffalo, NY
    Posts
    900
    +1
    58
    The dash may have an internal short causing your issue.
    Better sit down when you see what guys are asking for 1200R dashes.

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. WTB Old style push button safty dess switch for HX
    By Water4fire in forum Sea Doo 2 Stroke Skis
    Replies: 1
    Last Post: 06-22-2018, 11:48 AM
  2. Replies: 4
    Last Post: 07-06-2016, 01:33 AM
  3. '99 XL1200, Push start button and nothing happens at all
    By bwat1009 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 12
    Last Post: 06-26-2012, 11:15 AM
  4. Replies: 3
    Last Post: 04-25-2010, 08:40 PM
  5. WTB GP Compartment Cover Push Button
    By akjose in forum Yamaha Classifieds
    Replies: 9
    Last Post: 07-23-2009, 03:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •