Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 61 to 65 of 65
  1. #61

    Join Date
    May 2020
    Location
    Lake Lanier, Georgia
    Posts
    198
    +1
    10
    Thanks guys, so new fuel pump it is. That would make sense, as I have checked virtually everything else. Does anyone have a recommendation on where to source one? I see a few on ebay that claim to be OE, around &160

  2. #62

    Join Date
    May 2020
    Location
    Lake Lanier, Georgia
    Posts
    198
    +1
    10
    Update: Got the new fuel pump in and installed it on the ski. Works perfectly now! Feels like it has a bit more pep than it used to actually. I did disassemble the old fuel pump and the diaphragm was completely torn, so that was the issue. I was a tad skeptical about this pump because of the low price, but it is identical to the OEM pump and worked perfectly. https://www.amazon.com/dp/B08S7R4SP4...roduct_details

    Can anyone tell me how these plugs look? This is after a 10 ish second full throttle run. I ran the ski at full throttle for about 30 seconds and it ran perfect, so I think everything is good to go. Just want to make sure I am not running lean.

    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	IMG_1029.jpg 
Views:	33 
Size:	38.1 KB 
ID:	476558   Click image for larger version. 

Name:	IMG_1032.jpg 
Views:	37 
Size:	35.5 KB 
ID:	476560   Click image for larger version. 

Name:	IMG_1030.jpg 
Views:	37 
Size:	37.4 KB 
ID:	476559  

  3. #63
    steve45's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Texas
    Posts
    8,631
    +1
    887
    Not nearly enough run time to tell anything from the insulators, but the shells look black & oily. That's a good sign.

  4. #64

    Join Date
    May 2020
    Location
    Lake Lanier, Georgia
    Posts
    198
    +1
    10
    Thanks, I'll get some more hours on them before pulling them again. I think I am all good to go

  5. #65
    Congratulations! I am glad you were able to get yours fixed so easily.


Page 7 of 7 FirstFirst ... 567

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2004 Waverunner FX power loss at full throttle
    By Focusman in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 11
    Last Post: 09-22-2019, 06:37 PM
  2. 2011 Kawasaki STX 15f power loss, full throttle issue
    By JRRRR in forum Kawasaki Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 06-22-2018, 06:28 PM
  3. Kawasaki STX 15f Loss of Full Power
    By dhart in forum Kawasaki How To & FAQs
    Replies: 6
    Last Post: 10-27-2016, 08:17 AM
  4. loss of full throttle RPM's, down from 7K to about 5K.... is it the carbs???
    By screamindemon in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 9
    Last Post: 09-22-2010, 09:11 AM
  5. 96GTX-loss of power at near full throttle
    By dsandri in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 8
    Last Post: 09-12-2007, 08:18 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •