Results 1 to 3 of 3

Thread: Cluster

  1. #1
    JEB62's Avatar
    Join Date
    Dec 2019
    Location
    Whiteland, Indiana
    Posts
    20

    Cluster

    I just purchased a new cluster from Leaders RPM. I took the cluster to my local dealer to have it calibrated (flashed) for my 2008 GTx and they said I need to bring in the ski too. I have a candoo pro to marry it to my ECU. My understanding is you can have the cluster flashed without the ski, but must have it plugged into the ski to marry it with the computer. Is this true? Has anyone had experience? Thanks in advance!

  2. #2
    RiverRat71's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    Flint River, GA
    Posts
    612
    +1
    123
    As far as I know it has to be plugged in to the harness. I don't know what the dealer would plug just the display into to "flash" it. RR

  3. #3
    JEB62's Avatar
    Join Date
    Dec 2019
    Location
    Whiteland, Indiana
    Posts
    20
    Thanks! Looks like I'll have to hook up the ski and take to the stealership..


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. I think I may need new cluster
    By Blackhawk36 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 2
    Last Post: 05-22-2019, 09:03 PM
  2. WTB 08+ cluster
    By The Wayniac in forum Sea Doo Classifieds
    Replies: 0
    Last Post: 05-29-2016, 08:02 AM
  3. SOLD Cluster
    By rolo2230 in forum Yamaha Classifieds
    Replies: 0
    Last Post: 11-04-2015, 11:21 AM
  4. WTB - Parts wanted 06 rxp cluster and 2008 rxpx cluster any hours
    By MB VIP in forum Sea Doo Classifieds
    Replies: 8
    Last Post: 06-26-2013, 06:22 PM
  5. WTB 04/05 cluster
    By codymouse54321 in forum Sea Doo Classifieds
    Replies: 2
    Last Post: 05-03-2010, 11:13 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •