Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    2003 polaris virage TXI runs fine the falls on its face.

    Hows it going everybody, new to the forum here, and new to the powerwater craft world and I have two 03 Polaris virage TXI and the problem im having is in the water it will run fine and then fall on its face turn it back on and it will be fine again checked the pressure at the schrader valve and the pressure is in spec and then I noticed that the Ts going into the injectors were leaking not all the time but intermetitly. What can I do to fix this? and is it possible that could be my problem and air is getting to the injectors? My next question is does the display stay on all the time? or is there a way to shut them off? I removed some old fuel out of it before i ran them because they were sitting for a long period of time indoors. Thanks in advance.


  2. #2
    Click avatar for tech links/info K447's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    near Toronto, Canada
    Posts
    43,673
    +1
    2,347
    Welcome.

    How long does it run with full power and speed before it ‘falls on its face’?

    http://polarispwcknowledge.shorturl....t-things-to-do

    The Polaris dash displays always show the clock after 10 minutes of no activity.
    There is no concern with battery drain while the clock is visible.

  3. #3
    Myself's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    North Central Arkansas
    Posts
    4,401
    +1
    396
    Normally, running fine for a bit, then just bogging down and barely going would be a plugged fuel filter on the bottom of the pump module.

  4. #4
    Moderator HiPeRcO's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Upstate NY
    Posts
    3,222
    +1
    275
    Quote Originally Posted by Myself View Post
    Normally, running fine for a bit, then just bogging down and barely going would be a plugged fuel filter on the bottom of the pump module.
    Yes. See THIS LINK

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. SOLD 2002 Polaris Virage TXi 1200 complete engine only $500 runs great
    By jayrod in forum Polaris Classifieds
    Replies: 6
    Last Post: 12-14-2015, 07:01 PM
  2. Polaris 2001 Virage TXi problem, runs poorly only at low throttle
    By caleb j in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 11-26-2013, 03:00 PM
  3. 2003 polaris virage txi 1200 not running AGAIN!!!
    By quadracer22 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 34
    Last Post: 03-15-2013, 12:58 PM
  4. FS 2003 polaris virage txi 1200 , 28 hrs , emm just done @ dfi tech , clean
    By quadracer22 in forum Polaris Classifieds
    Replies: 0
    Last Post: 11-02-2012, 04:59 PM
  5. 2001 Polaris Virage TXI Runs Fine Then No Spark
    By mims818 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 09-06-2011, 11:15 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •