Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14
  1. #11
    I didn't notice anything specifically being off. Got to 71 mph and roughly 8500 rpm. It was the first run and it was only for a few minutes so wasn't sure what to expect. it seemed to run fine other than I got to 70-71 and it would back off. Almost felt as if I was hitting the rpm limiter but wondered if the sensor could have any influence on that.

    If it is in fact hitting the limiter looks like a new impeller will be in order. Or repitched


  2. #12
    JT jpt7779's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Pittsburg, Texas Lake Bob Sandlin
    Posts
    4,236
    +1
    834
    I’m not familiar with Racelab tune such as rpm limit, gps limit, boost limit, torque limit etc.

    But with current weather sounds like you are running just fine.

  3. #13
    I thought so too! Took valve off and put sensor back in place and just fired it up! Engine light off! Thanks again!!

  4. #14
    ncdoo's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Eastern NC
    Posts
    2,207
    +1
    290
    Glad to help

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Similar Threads

  1. TOPS Sensor Part
    By BIYAAAAAAW in forum 4-Tec Performance
    Replies: 1
    Last Post: 05-06-2018, 04:57 PM
  2. Pressure Sensor Plug Clip
    By marz831 in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 06-03-2017, 06:19 PM
  3. Seadoo gtx tops sensor
    By jonesy383 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 0
    Last Post: 09-23-2015, 04:34 AM
  4. TOPS sensor replacement.
    By jashaw in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 07-26-2014, 10:10 AM
  5. WTB Seadoo tops sensor
    By 5Bulldogs in forum Sea Doo Classifieds
    Replies: 1
    Last Post: 07-14-2013, 07:19 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •