Results 1 to 1 of 1
  1. #1

    07 gp1300r cyl 1 lean?

    Recently picked up an 07 GP1300R that had an idle problem. Figured out the throttle bodies werenít seated on the intake manifolds all the way, causing an air leak which I fixed. Also had injectors services professionally and installed D plate.

    First time back out - plugs fouled and quickly and realized Exhaust gasket didnít seal causing a bit of water to get to them. Immediately resolved with new gaskets and started back up with new plugs, compression tested 120-125 on all 3.

    The ski is running great now after about an hour or so I pulled the plugs just to check and #1 is white/gray while the others are tan.

    Assuming this is not normal, what could cause this?

    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	DFA4E6DD-6090-4F00-975B-A4E21B8181E1.jpg 
Views:	22 
Size:	45.7 KB 
ID:	464356   Click image for larger version. 

Name:	A1EFEFC4-A561-498F-909E-B79049A2EF47.jpg 
Views:	3 
Size:	51.8 KB 
ID:	464357  


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. lean cyl#1
    By 82elley in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 6
    Last Post: 06-28-2015, 12:00 PM
  2. MSX140 2003 ran lean on mag cyl.
    By Patrick1yz in forum MSX/Matrix
    Replies: 7
    Last Post: 08-27-2013, 08:16 PM
  3. 2003 gp1300r NO FUEL IN CYL #3
    By 00gp12 in forum Yamaha How To & FAQs
    Replies: 1
    Last Post: 06-22-2010, 02:57 PM
  4. 03 gp1300r pv cyl can it be fixed
    By ctct2118 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 3
    Last Post: 07-20-2009, 06:26 AM
  5. 05 GP1300r lean
    By Dazz67 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 4
    Last Post: 07-02-2007, 03:06 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •