Results 1 to 5 of 5

Thread: Help please

  1. #1

    Help please

    I'm an idiot and accidentally grabbed my fluid film to fog my 310's supercharger instead of the fogging oil...used it for a solid 10 seconds.

    Chased it right after with fogging oil and now im running the engine on the hose, giving it 15 mins. Revving it in 5 minute intervals a few times.

    Is this going to be an issue?

  2. #2
    not likley a big deal

  3. #3

    Join Date
    Jun 2020
    Location
    Miami,Florida
    Posts
    3
    Yeah, TBH it's happen to me also, it was Late and I grabbed the wrong can and gave it a couple shots and realized what I did, imminently gave it a few shots of Fogging oil and let it run for a Few minutes on the hose, should be ok, Take Care


  4. #4
    Quote Originally Posted by Waveraider12 View Post
    not likley a big deal
    thanks bro

  5. #5
    Quote Originally Posted by Dt. T View Post
    Yeah, TBH it's happen to me also, it was Late and I grabbed the wrong can and gave it a couple shots and realized what I did, imminently gave it a few shots of Fogging oil and let it run for a Few minutes on the hose, should be ok, Take Care
    thank you haha was mad nervous, thing only has 15 hours. Was beating myself up. Yeah it smoked a little on the hose but ran fine after like 5 minutes. Was worried it was gonna crap out next time on the water. Glad im not the only one.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •