Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13
  1. #11
    I half ass plugged the hole since I wasn’t planning on actually letting it run I wasn’t actually intended on starting it when I first went out to mess with it. I’ll try and jump the solenoid and see if it cranks any different but I’ll probably have to wait until I get the charger back on I guess.

  2. #12
    Mod less, ride more! troyheb's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Nederland, Texas
    Posts
    9,363
    +1
    1,641
    It sounds like you are making progress.
    You are lucky you did not suck into the motor whatever you used to plug the hole. You may also want to replace the fuel and the spark plugs if you have not already.

  3. #13
    I guess you could say that, minimal progress but still something. The fuel is new from previous owner taking it out before I bought it. Plugs I just replaced when I started working on it.


Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2004 rxp won't start
    By Dsmjske08 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 5
    Last Post: 07-06-2014, 02:57 PM
  2. 2004 rxp won't start
    By rmk82nd in forum 4-Tec Performance
    Replies: 9
    Last Post: 07-08-2013, 08:58 AM
  3. 2004 gtx 4 tec won't start
    By Riverrat1494 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 2
    Last Post: 04-09-2013, 10:48 PM
  4. 2004 GP1300R won't start
    By CreekRunner in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 3
    Last Post: 05-13-2011, 10:31 PM
  5. 2004 XL 700 won't start
    By Michigan_Scott in forum Yamaha Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 07-12-2010, 11:49 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •