Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14
  1. #11
    martincom's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Brainerd, MN
    Posts
    1,400
    +1
    149
    The link is in post #3 of this thread.

  2. #12
    Hey guys,


    Ive now managed to change the stator but needed to remove the engine twice because i had removed the gasket from the alternator housing and replaced it with silicon gasket. Through this mistake the starter was not running free...

    Ive now put it back together, but it wont start. Ive measured the tension at the injectors and it never achieved 45V. Ive allready checked and changed the cable colours like mentioned in the post about the miswired stators. Ive checked the tension on every phase of the plug, its ok and even higher (9V/5,5V). But the resistance between 1 and 12 and 2 and 11 is about 0,8 Ohm. Is it possible that the new alternator is allready done?

    Has anybody an idea what to check before i burn down this moth*******

    best regards

    Hendrik

  3. #13
    martincom's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Brainerd, MN
    Posts
    1,400
    +1
    149
    See post #3 of this thread for the link.

  4. #14
    Moderator HiPeRcO's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Upstate NY
    Posts
    3,217
    +1
    275
    If the stator voltages are checking OK, then what voltage are you seeing on the white/red wire when cranking? (This can be more accessible if probed at the diagnostic plug rather than at the injectors). It should be 18-20VDC when cranking, and steady.


Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. MSX 140 running rough!!
    By Aarcurti in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 15
    Last Post: 06-22-2020, 03:15 PM
  2. 2003 MSX 140. rough running issues. Temp related?
    By Britpilot in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 25
    Last Post: 01-21-2017, 04:14 PM
  3. 2000 Polaris virage FICHT rough idling and rough running
    By Durtdog44 in forum Polaris PWC Performance
    Replies: 9
    Last Post: 05-30-2016, 05:10 PM
  4. 2003 msx 140 runs rough while giving it the throttle.
    By dcspankie33 in forum MSX/Matrix
    Replies: 6
    Last Post: 09-02-2014, 09:29 AM
  5. MSX 140 Runs Rough at low-mid RPM range
    By Makon in forum MSX/Matrix
    Replies: 4
    Last Post: 08-04-2014, 08:27 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •