Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14
  1. #11
    Just pulled the plugs and this is what I found see picturesClick image for larger version. 

Name:	15939669900681876058815368637710.jpg 
Views:	38 
Size:	87.2 KB 
ID:	464034Click image for larger version. 

Name:	15939670696115437399509817352192.jpg 
Views:	38 
Size:	64.7 KB 
ID:	464035... Mid and rear cylinders maybe starving for fuel?

  2. #12
    YudLuz2's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Flowood MS
    Posts
    1,704
    +1
    134
    Number 1 plug is dead


  3. #13
    Quote Originally Posted by YudLuz2 View Post
    Number 1 plug is dead
    yup 2-3 normal nothing happening on 1

  4. #14

    Join Date
    Aug 2018
    Location
    Jax, FL
    Posts
    136
    +1
    10
    Quote Originally Posted by crashtriple3 View Post
    Rpms at full throttle around 5-6k

    The boost indicator on cluster hangs around 3/4 of the way full under full throttle
    This is your problem. Either your intercooler hoses have a split in them or the intake manifold is split. You should be seeing full boost under WOT.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2018 RXT X 300 won't start
    By rlrayl11 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 13
    Last Post: 04-04-2020, 12:09 AM
  2. Replies: 29
    Last Post: 03-26-2018, 02:31 PM
  3. NEED HELP 2010 GTX215 won't go over 50mph!
    By Menudas in forum 4-Tec Performance
    Replies: 6
    Last Post: 07-01-2017, 08:30 PM
  4. RXT 215 lacks power , Wont run over 50MPH. Suggestions?
    By ktyamaha36 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 11
    Last Post: 04-05-2012, 10:52 AM
  5. RXT-X 260 dies over 50mph
    By Redbo in forum 4-Tec Performance
    Replies: 6
    Last Post: 07-19-2011, 08:47 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •