Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Cutter's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Vancouver, B.C.
    Posts
    177
    +1
    3

    VT1100 Injector Issues

    Was getting my ski ready for the season and it didn't want to start. Had a feeling it was a fuel problem. Ended up chagning the injectors and it fired right up. The VT1100's are about 4 years old with around 130 hours. Had a similar problem with a buddie injectors a few years ago too. Anyone else run into the same problem?


  2. #2
    Steve-m31164's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Melbourne Australia
    Posts
    2,816
    +1
    428
    They will probably just need a clean . They are genuine bosch . Flush your tank and check the fuel pump filter
    Quote Originally Posted by Cutter View Post
    Was getting my ski ready for the season and it didn't want to start. Had a feeling it was a fuel problem. Ended up chagning the injectors and it fired right up. The VT1100's are about 4 years old with around 130 hours. Had a similar problem with a buddie injectors a few years ago too. Anyone else run into the same problem?

  3. #3
    tiderider's Avatar
    Join Date
    Oct 2018
    Location
    Usa
    Posts
    680
    +1
    31
    Quote Originally Posted by Cutter View Post
    Was getting my ski ready for the season and it didn't want to start. Had a feeling it was a fuel problem. Ended up chagning the injectors and it fired right up. The VT1100's are about 4 years old with around 130 hours. Had a similar problem with a buddie injectors a few years ago too. Anyone else run into the same problem?
    Add an in line Aeromotive 12345 fuel filter, cheap insurance and you can run any fuel type with it.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2003 Kawasaki 12f. Injector pulse issues
    By workingman in forum Kawasaki How To & FAQs
    Replies: 2
    Last Post: 08-28-2017, 03:17 AM
  2. injector 100 LB vt1100
    By maxi5 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 0
    Last Post: 07-25-2017, 05:05 AM
  3. P0203 - faulty VT1100 injector?
    By stuckmoto in forum 4-Tec Performance
    Replies: 6
    Last Post: 07-04-2015, 12:51 PM
  4. vt1100 injector installation fail
    By hkss in forum 4-Tec Performance
    Replies: 4
    Last Post: 06-08-2015, 05:31 PM
  5. Injector Issues on a 15F
    By Good2Go16 in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 3
    Last Post: 04-22-2009, 05:47 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •