Page 9 of 9 FirstFirst ... 789
Results 81 to 88 of 88
  1. #81
    Ok what’s the trick to get this thing to work properly .. I logged and aperently it didn’t log my afr. Now with I hook my Dashpac module up I can see the afr fine . Any thoughts?

  2. #82
    moparguy's Avatar
    Join Date
    Sep 2016
    Location
    Niagara Falls, Ontario
    Posts
    2,109
    +1
    434
    Quote Originally Posted by whatnissan View Post
    Ok what’s the trick to get this thing to work properly .. I logged and aperently it didn’t log my afr. Now with I hook my Dashpac module up I can see the afr fine . Any thoughts?
    If its anything like the plx logger, you have to power up the logger, prior to starting the ski. With the plx if ski is running and you energize plx it won't read afr.

  3. #83
    ptscon's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Toronto
    Posts
    4,220
    +1
    903
    This logger is hooked up to the diagnostic port so its always powered, reason it drains battery when not in use.

  4. #84
    Yea I figured it out had to unplug it and plug it in and it started reading. Pretty cool I could see my afrs on my phone too . I just used it to get a log then took it out

  5. #85
    ptscon's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Toronto
    Posts
    4,220
    +1
    903
    So this logger seems to tweak vehicle speed when logging. On cluster I saw 83, garmin in the glove box showed 81.8 and logged value was 81. The logged values do not include any decimal details, only full numbers.

  6. #86

    Join Date
    Sep 2018
    Location
    Ellicott City, MD
    Posts
    130
    +1
    36
    Quote Originally Posted by ptscon View Post
    So this logger seems to tweak vehicle speed when logging. On cluster I saw 83, garmin in the glove box showed 81.8 and logged value was 81. The logged values do not include any decimal details, only full numbers.

    Not sure it has to do with this logger. Using the plx I also get a 2 mph lower speed
    than what shows on the dash

  7. #87
    ptscon's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Toronto
    Posts
    4,220
    +1
    903
    Quote Originally Posted by GTRD View Post
    Not sure it has to do with this logger. Using the plx I also get a 2 mph lower speed
    than what shows on the dash

    Oh so it must be MaptunerX logging app tweaking the speed value that's coming from the cluster. PLX would only supply lambda to the logger.

  8. #88
    ptscon's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Toronto
    Posts
    4,220
    +1
    903
    Got word from VTech that firmware update for the logger will be available in the next couple days.


Page 9 of 9 FirstFirst ... 789

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. New Logger from VTECH for Bosch ECU skis
    By Scott in forum 4-Tec Performance
    Replies: 9
    Last Post: 03-04-2020, 12:54 PM
  2. FS - Parts 2008 ECU with vtech license, map tuner, vtech data logger and 60lb injectors.
    By tocullo in forum Sea Doo Classifieds
    Replies: 0
    Last Post: 01-12-2018, 12:58 PM
  3. Question on skis with Bosch ECU
    By krouchchocolate in forum 4-Tec Performance
    Replies: 7
    Last Post: 11-02-2016, 06:31 PM
  4. 100% pedal 0% throttle. Bosch ECU with Vtech
    By Adrenaline Junkie in forum 4-Tec Performance
    Replies: 2
    Last Post: 05-16-2016, 08:24 PM
  5. Vtech logger Bosch LSU 4.9 compatibility?
    By ptscon in forum 4-Tec Performance
    Replies: 11
    Last Post: 12-18-2015, 04:33 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •