Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 22

Thread: P0546 EGT fault

  1. #11
    DR2006RXP's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Earth
    Posts
    3,206
    +1
    231
    Quote Originally Posted by NitroFish300 View Post
    Shouldn't checking the ohams at the wires at the EGT give the same results as testing the pins on the ECU? Sorry I'm no electrion by any means if I'm way off
    Try it see what you get .

  2. #12
    DR2006RXP's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Earth
    Posts
    3,206
    +1
    231
    Make sure the ecu is powers down and key off

  3. #13
    NitroFish300's Avatar
    Join Date
    Sep 2019
    Location
    Marshall TEXAS
    Posts
    74
    +1
    5
    Ok thanks I will give that a try waiting on my Fluke 115 to come in, my harbor freight special finally crapped out

  4. #14
    DR2006RXP's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Earth
    Posts
    3,206
    +1
    231
    Quote Originally Posted by NitroFish300 View Post
    Ok thanks I will give that a try waiting on my Fluke 115 to come in, my harbor freight special finally crapped out
    So what was the outcome of this ?

  5. #15
    NitroFish300's Avatar
    Join Date
    Sep 2019
    Location
    Marshall TEXAS
    Posts
    74
    +1
    5
    Meter should be in tomorrow I dropped the ball on getting it ordered last week lol

  6. #16
    NitroFish300's Avatar
    Join Date
    Sep 2019
    Location
    Marshall TEXAS
    Posts
    74
    +1
    5
    At 60F reading 1.269

  7. #17
    NitroFish300's Avatar
    Join Date
    Sep 2019
    Location
    Marshall TEXAS
    Posts
    74
    +1
    5
    Think it is the ECU crap

  8. #18
    DR2006RXP's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Earth
    Posts
    3,206
    +1
    231
    Quote Originally Posted by NitroFish300 View Post
    At 60F reading 1.269
    When you measure the ecu side temp docent affect it , 1.2- 1.33 is a normal rewarding

  9. #19
    NitroFish300's Avatar
    Join Date
    Sep 2019
    Location
    Marshall TEXAS
    Posts
    74
    +1
    5
    1.324 at the ECU


  10. #20
    DR2006RXP's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Earth
    Posts
    3,206
    +1
    231
    Quote Originally Posted by NitroFish300 View Post
    1.324 at the ECU
    This is what it should be at

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2008 rxpx255 fault code p0546
    By james747 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 6
    Last Post: 11-22-2018, 11:56 AM
  2. Replies: 8
    Last Post: 07-31-2012, 01:45 PM
  3. P0546
    By monaroman76 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 12
    Last Post: 11-12-2011, 06:58 PM
  4. 2004 GPR1300 Stock-have fault for EGT sensor (53)code
    By mylspen in forum Yamaha Open Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 08-23-2010, 03:09 PM
  5. Code P0546 question
    By joehillbilly1 in forum Sea Doo Sport Boats
    Replies: 2
    Last Post: 08-14-2008, 03:19 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •