Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    Join Date
    Sep 2018
    Location
    Ellicott City, MD
    Posts
    88
    +1
    31

    Does Datalogger monitor oil pressure?

    Title says it. Can't seem to find it in my logs. Seems like a critical feature as anything I had on the road had a gauge.

  2. #2
    No, it cannot. These engines only have a dummy switch, so the ECU cannot monitor pressure value, only if it is above the threshold.

  3. #3

    Join Date
    Sep 2018
    Location
    Ellicott City, MD
    Posts
    88
    +1
    31
    Wow. Thats disapointing. Hard to understand with all the paramerters monitored that isn't one of them. Had a "low oil pressure" warning come up one of my last rides out. It went away and I did some long WOT runs after without it coming back up. Trying to figure out if I have an issue to deal with over the winter. Would have been nice to be able to compare earlier pressures.


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 08-10-2018, 02:03 AM
  2. oil pressure question error code P1520 pressure switch problem?
    By spannerspencer in forum 4-Tec Performance
    Replies: 1
    Last Post: 04-13-2016, 12:26 PM
  3. monitor your tire pressure on your vehicle and trailer
    By 800AMSOIL4U in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 22
    Last Post: 09-10-2006, 03:40 PM
  4. monitor your tire pressure on your vehicle and trailer
    By 800AMSOIL4U in forum Yamaha Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 09-08-2006, 05:38 PM
  5. monitor your tire pressure on your vehicle and trailer
    By 800AMSOIL4U in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 09-08-2006, 05:36 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •