Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    Join Date
    Aug 2019
    Location
    missouri City
    Posts
    6

    2000 Yamaha 1200 no spark HELP

    Ran fine, placed in storage and now no spark. Cranks fine. has fuel and good battery. Any voltage test that I can do to determine the issue???

  2. #2
    This is how I run a jetski shop in the desert nmpeter's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Elephant Butte New Mexico
    Posts
    8,564
    +1
    2,027
    check for damage on the wiring harness if you saw any mouse droppings around the ski

    take a good look at the wiring from the front of the engine to the electrical box, especially if the engine has ever been out of the hull

  3. #3
    ncdoo's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Eastern NC
    Posts
    1,947
    +1
    234
    Check all wiring connections, unplug and then plug everything back in.


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2000 slx 1200 no spark
    By booner6969 in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 0
    Last Post: 06-06-2016, 10:38 PM
  2. 2000 genesis 1200 no spark
    By bjkir22 in forum Polaris PWC Performance
    Replies: 2
    Last Post: 08-23-2013, 09:51 PM
  3. 2000 polaris slx 1200 no spark
    By parryc13 in forum Polaris Tech Tips and Info
    Replies: 6
    Last Post: 06-19-2013, 11:08 PM
  4. 2000 Pro 1200 no spark
    By s&n watersports in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 07-08-2011, 12:20 PM
  5. 2000 SLX 1200 Spark Cut out
    By xltsp8 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 05-31-2010, 09:27 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •