Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15
  1. #11
    IDoSeaDoo's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Davie, FL
    Posts
    323
    +1
    16
    Quote Originally Posted by toxicgun View Post
    that crankshaft is for sure damaged
    Too damaged to use?


  2. #12

    Join Date
    May 2012
    Location
    California
    Posts
    1,952
    +1
    179
    Quote Originally Posted by IDoSeaDoo View Post
    Too damaged to use?
    in my opinion, yes.

  3. #13
    HOSS's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kenner, LA
    Posts
    4,822
    +1
    48
    I dont believe the crank is the coulprit. Id look at driveline issue. Shaft to crank. Something is "pushing" the crank! Its happening way to fast IMO to be the crank itself. Id be interested to know exactly what this is. Inspected flywheel?

  4. #14
    IDoSeaDoo's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Davie, FL
    Posts
    323
    +1
    16
    Ya, flywheel looked good. There was a vibration in the driveline, mainly at wot and somewhere in the low end, like 2500 maybe. I thought it was maybe from an unbalanced prop that I just put on, but all of my motor mounts did just break and were replaced. Perhaps it bent my shaft? Could vibrations cause this?

  5. #15
    HOSS's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kenner, LA
    Posts
    4,822
    +1
    48
    Vibrations from what is more concerning. Driveline vibrations deffinately!

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. SC thrust washer
    By tornado34 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 5
    Last Post: 07-08-2014, 01:56 AM
  2. Thrust washer
    By canadianRxtX in forum 4-Tec Performance
    Replies: 5
    Last Post: 08-24-2010, 12:01 PM
  3. RXP-X supercharger washer failed
    By pguerreiro in forum 4-Tec Performance
    Replies: 19
    Last Post: 04-09-2009, 04:47 AM
  4. Thrust washer
    By MyTSiTalon in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 06-12-2008, 12:45 PM
  5. Metal Clutch Washer Failed ??!!
    By Cdoo EtR in forum 4-Tec Performance
    Replies: 15
    Last Post: 05-28-2007, 03:27 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •