Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    Anyone ever had a cam position sensor failure on a SHO?

    If so, symptons?

  2. #2

    Join Date
    May 2009
    Location
    Nashville, Tn
    Posts
    846
    +1
    105
    Yes. Limp mode. Itís been years ago but if I remember right 3500 rpm max. Which really sucked as I was 55 miles away from where I put in. Ski would not plane and sucked gas bad due to plowing through the water at like 11mph. Barely made it back to ramp with a full tank of fuel from where it went out.


  3. #3
    Turns out that wasnt my problem...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2010 vx110 cam position sensor???
    By Dgriff in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 2
    Last Post: 10-13-2015, 08:49 PM
  2. FS Yamaha 1.8L Cam Position Sensor
    By Bruce in forum Yamaha 4 Stroke Skis
    Replies: 1
    Last Post: 10-15-2014, 04:33 PM
  3. WTB Cam position sensor for sho engine
    By OutlawGPR in forum Yamaha Classifieds
    Replies: 1
    Last Post: 08-02-2014, 05:39 PM
  4. 11' vx deluxe cam position sensor
    By leedanger in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 0
    Last Post: 10-05-2012, 09:21 PM
  5. cam position sensor defective?
    By andy95'slx780 in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 7
    Last Post: 11-17-2010, 08:14 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •