Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 40 of 40
  1. #31
    Bob 1tommygunner1927's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Houston, Texas
    Posts
    7,964
    +1
    1,753
    Quote Originally Posted by hemikidd View Post
    so went out today and RPM im seeing is 8500 8450 around there, maxing out at 76, something seems off

    That can happen when an impeller gets damaged....sudden/unexpected increase in rpm and no speed gain or speed loss.


  2. #32
    Quote Originally Posted by 1tommygunner1927 View Post
    That can happen when an impeller gets damaged....sudden/unexpected increase in rpm and no speed gain or speed loss.

    gunna be changing my prop out now anyway destroyed it yetserday sucked something bad up

  3. #33
    Mod less, ride more! troyheb's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Nederland, Texas
    Posts
    9,145
    +1
    1,504
    Well that prop did not last long. Did it damage your SS wear ring also?

  4. #34
    Got Boost? psycho rxp's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Port St. Lucie, FL
    Posts
    5,667
    +1
    200
    Quote Originally Posted by hemikidd View Post
    gunna be changing my prop out now anyway destroyed it yetserday sucked something bad up
    Any pictures of the prop?

  5. +1 by:


  6. #35
    Quote Originally Posted by troyheb View Post
    Well that prop did not last long. Did it damage your SS wear ring also?

    prop lasted me over a year

    no pictures yet will have when prop comes off

  7. #36
    something is def wrong. my 19 rxt full tank gas in tampa fl 2 days ago, scom, intake, exhaust. AND NO RUBBER NOSE CONE......camera came loose from the velcro. prob on the way to 77 ? the ski will do 79 low low gas. all at 8,020 RPMS


  8. +1 by:


  9. #37
    Remove the grate

  10. #38
    Quote Originally Posted by holeshot1 View Post
    Remove the grate

    going to

  11. #39

    Join Date
    Aug 2015
    Location
    Miami
    Posts
    92
    +1
    5
    holeshot1 Would you mind posting some photos on your intake setup (want the same setup). You can DM me or send me a text if you'd like. I saw your videos on youtube and I am going to install the second battery and want to make sure I have the correct clearances.

  12. #40
    Quote Originally Posted by miami salt life View Post
    holeshot1 Would you mind posting some photos on your intake setup (want the same setup). You can DM me or send me a text if you'd like. I saw your videos on youtube and I am going to install the second battery and want to make sure I have the correct clearances.

    so dropped my ski off at mechanic , and he said to go with the stock cone again, stock intake grate and another solas 13/18 prop. hopefully this works out i should be getting 81-83 according to riva

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ultra lx getting slower and slower... is it the keel guard?
    By JohnnyG. in forum Kawasaki Open Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 06-10-2012, 06:29 PM
  2. Why is one VX110 slower then the other
    By muttdog in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 3
    Last Post: 09-05-2010, 02:26 AM
  3. Slower Acceleration
    By dmarvin1 in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 4
    Last Post: 05-18-2009, 04:46 PM
  4. I got slower...
    By Alaska05RXT in forum 4-Tec Performance
    Replies: 2
    Last Post: 08-20-2007, 06:03 PM
  5. Who said 06's were slower???
    By RustySeaRustyDoo in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 06-13-2006, 11:33 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •