Results 1 to 1 of 1

Thread: Pump issue

  1. #1

    Pump issue

    Hi all. So i just bought a new ski. 2016 stx 15f, 45 hours. It sat in the water a lot, i could tell by the corrosion on the step and ride plate.. it was a decent deal at 5500 tho with a trailer. So i took the pump off to check the bearings as i hear if the bearings seize on these they can wipe out an engine. Well i got it out and the bearings feel good. Unfortunately the housing does not look so good. Originally i thought it was a wear ring, but it's looking like these don't have a wear ring, it's part of the pump. Is this correct? Do i need a whole new pump housing? I haven't started taking it apart as the bearings feel fine so not sure what to do now.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	20190501_175255.jpg 
Views:	47 
Size:	42.4 KB 
ID:	447814  


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. SXR pump issue
    By sxr 800 in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 3
    Last Post: 08-14-2010, 12:50 PM
  2. pump issue
    By kawifan in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 1
    Last Post: 07-25-2010, 04:16 PM
  3. pump issue
    By rxpsalonika in forum 4-Tec Performance
    Replies: 9
    Last Post: 06-22-2009, 10:32 PM
  4. 02 gpr pump issue?
    By team11haro in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 3
    Last Post: 03-29-2007, 10:46 AM
  5. Need help with pump issue
    By Flyer in forum 4-Tec Performance
    Replies: 17
    Last Post: 05-23-2006, 05:40 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •