Results 1 to 6 of 6
  1. #1

    Won't start or do anything

    Hello maybe someone could help me with this. Dumped it a bit n came up sputtering. Got home, let sit for a while n started it up n ran. Killed engine n attempted to start back up n a stream of what seemed to be white smoke came up from under the steering column in compartment n nothing happened at all no noise no nothing jus a stream of smoke for about 2-3 sec


  2. #2
    Moderator HiPeRcO's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Upstate NY
    Posts
    3,346
    +1
    293
    Welcome to GH!

    We need to know more, starting with, what year and model ski?

  3. #3
    Quote Originally Posted by RCM View Post
    Hello maybe someone could help me with this. Dumped it a bit n came up sputtering. Got home, let sit for a while n started it up n ran. Killed engine n attempted to start back up n a stream of what seemed to be white smoke came up from under the steering column in compartment n nothing happened at all no noise no nothing jus a stream of smoke for about 2-3 sec


    97 Polaris SL 750

  4. #4
    97 Polaris SL 750

  5. #5
    Sounds like your starter went out by the white smoke / location of smoke you describe / and symtoms of not starting. The part number would be 3240110 which is a fairly common / cheap to replace part these days. I have done it on my SLX Pro 785 and Pro 1200.

  6. #6
    She likes the bike. But the ski gets her wet!!!! xlint89's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Cleveland OH
    Posts
    18,145
    +1
    92
    Welcome to the Hulk.

    There weren't any 750's made in 1997. It's either a 780, or an older model. (1993, 94, or 95)

    Check your ground wire inside the wiring harness. Most likely shorted the battery and melted the ground going to the stator at the front of the engine.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. HELP won't start, 2 beeps, guages flash when press start, no crank
    By Wakerider215 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 4
    Last Post: 11-23-2018, 06:33 PM
  2. New to me 98 VXi 1100. Stuck. Won't start. Where do I start?
    By jhelmers in forum Kawasaki How To & FAQs
    Replies: 14
    Last Post: 03-27-2018, 10:12 AM
  3. 1994 Wave Raider 701 won't start (won't turnover)
    By Rick mayo in forum Yamaha How To & FAQs
    Replies: 0
    Last Post: 10-12-2014, 08:13 PM
  4. 1100 ZXI won't start with start button.
    By Hurk in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 17
    Last Post: 06-05-2013, 06:10 PM
  5. Won't start, PLEASE help
    By jeffsntx in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 7
    Last Post: 03-10-2007, 09:53 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •