Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    Join Date
    Oct 2018
    Location
    Clayton, NC
    Posts
    1

    MFD Quit Working

    I have a 1999 Polaris slth jets ski and the mfd has quit working and I have unplugged it and plug in again but the only thing that comes on a steady red light in the top middle. Any suggestion on whats going on or how to fix it?


  2. #2
    henryb's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Whitby, Ontario
    Posts
    74
    +1
    3
    There is a fuse inside the electrical box that might be blown... that will shut the MFD down completely. Is there anything working on it or is it completely off?

  3. #3
    And / or the connections at the terminals in and out of the fuse on terminal board might be corroded.
    Removing the terminals and cleaning up the connections might resolve your issue as it did for me on
    a 98 SLXH, same exact issue the red LED was working but not display.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 97 sl900 mfd not working
    By bodefan08 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 06-18-2009, 11:26 AM
  2. Newbie needs help - gauges quit working?
    By travrazz in forum Kawasaki Open Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 05-20-2009, 03:14 PM
  3. mfd not working...help please
    By sl75 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 03-17-2009, 08:13 PM
  4. 97 Speedster Tachs quit working
    By Speed07 in forum Sea Doo Sport Boats
    Replies: 0
    Last Post: 03-21-2008, 10:32 AM
  5. mfd not working
    By LANCE in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 6
    Last Post: 05-28-2007, 10:39 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •