Page 8 of 8 FirstFirst ... 678
Results 71 to 72 of 72
  1. #71
    She Runs!

    Started up fine and idles well. Need to finish connecting up the pisser before I can run on the hose.

    Unfortunately I broke a binding post on the electric control box when connecting the battery. So that's a bit of a setback to getting her ready for water.


    I read that I shouldn't run her on a hose for too long while breaking in, is that right?

  2. #72
    steve45's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Texas
    Posts
    6,833
    +1
    656
    I run 25:1 for break-in. If you're running oil injection, then you want to mix 50:1 in the tank, too.

    Running on the hose doesn't do anything for your break-in procedure.


Page 8 of 8 FirstFirst ... 678

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 3 vs. 5 blade impeller 1994 750 ss xi
    By demian5 in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 18
    Last Post: 08-03-2017, 10:40 PM
  2. 1994 750 ss xi crapping out with 1/2 tank
    By demian5 in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 3
    Last Post: 07-12-2013, 12:49 PM
  3. 1994 750 ss xi no gauges or trim
    By demian5 in forum Kawasaki How To & FAQs
    Replies: 14
    Last Post: 09-13-2012, 12:17 AM
  4. FS - Parts 1994 750 SS XI parts
    By demian5 in forum Kawasaki Classifieds
    Replies: 0
    Last Post: 07-10-2012, 12:05 PM
  5. 1994 750 ss xi excessive oil consumption
    By demian5 in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 5
    Last Post: 07-03-2012, 10:07 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •