Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13
  1. #11
    SURFnTURF's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Australia
    Posts
    898
    +1
    13
    Try opening up the low speed adjuster screws 1/4 turn and see if it helps .It may be just the transitioning of the fuel circuits from low to high

  2. #12
    TLH101's Avatar
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    Elephant Butte, New mexico
    Posts
    116
    +1
    8
    Did open about an 1/8 turn. Will try a little more.

  3. #13

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    the 'ville, ky
    Posts
    33
    did it help?


Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 12-02-2010, 10:21 PM
  2. Problem with 96 GTX- low RPM's under load
    By Humbucker427 in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 1
    Last Post: 07-08-2009, 03:13 PM
  3. Need help with 2001 GTX 951 injected
    By turbocycle in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 1
    Last Post: 07-06-2008, 02:03 PM
  4. Stumped-Problem with a 1995 657X Carb Rebuild
    By scooter123 in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 14
    Last Post: 10-10-2007, 06:09 AM
  5. Running out of ideas and patience with 98 GTX RFI
    By Tonic in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 08-13-2007, 02:18 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •