Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    duty's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    New Jersey, United States
    Posts
    245
    +1
    1

    So got the new motor running today 97 stx 1100

    did all the breakin part with the oil in the tank and filled the oil tank started fine was going to let it just idle on the trailer for the 10min and then let the motor heat sink didnt make it past 5 was just feeling the cylinders and number 1 was getting way to hot than the others the pisser was working and water was like cold compared to motor temp waiting 30 minutes til motor was completly cold tried another 5 min of idle even gave it a lil gas here and thier not much but the pisser was still cold shut it off came home uggggggggggg i guess i have blockage or does #1 run that hot but the pisser should be warm correct ? Any ideas was going to the shore for the week starting monday but runing out of time now


  2. #2
    duty's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    New Jersey, United States
    Posts
    245
    +1
    1
    Thier is a line that goes to the oil pump housing i blew threw going to the pump cover but if i blow back into to the manifold nothing that should be free flowing to right ? All the other lines are clear that i can see and tested !!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Got to test the new Vortech supercharger today. First impressions.
    By Vettepro in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 5
    Last Post: 10-01-2011, 07:28 PM
  2. anyone got the new riva b1 wheel installed yet?
    By wave15stx in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 0
    Last Post: 08-13-2009, 12:54 PM
  3. 98 Seadoo with new motor runs like crap
    By offroadinjersey in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 2
    Last Post: 07-10-2009, 06:07 AM
  4. just finshed breaking in the new motor
    By flyboy in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 50
    Last Post: 07-17-2007, 07:13 AM
  5. Got my new RXP hauler today.....
    By boataddict in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 22
    Last Post: 12-09-2005, 01:36 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •