Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    2005 gp 1300 wont stay running

    I have a 2005 GP 1300 that will start run for 15 seconds or so and then shut off it wont restart unless i wait for the bilge pump to stop running and remove the kill lanyard. then i replace the kill lanyard and it will start back up and then die again after 15 sec. or so. very rarely it will stay running but once i shut it off it will go back to having the same problem. what can i check i have been chasing this for a week now and I'm at a lose.


  2. #2
    Smokes's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    WBS
    Posts
    382
    +1
    50
    Sounds like gas how old is the fuel and plugs?

  3. #3
    gas is new plugs are new wires are not new. I think im losing spark because if I pull out a plug to see if it's firing it's not. but if I reset the ECU the spark comes back. it appears I am losing fuel and spark then when I reset the ecu they both come back but only for the 15 sec. or so. It's got me pulling my hair out lol

  4. #4
    Smokes's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    WBS
    Posts
    382
    +1
    50
    Yeah check the electrical box.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2005 Seadoo 3D wont stay running
    By abuzar1 in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 0
    Last Post: 05-09-2014, 10:48 AM
  2. 2002 Virage TXI wont stay running DI
    By ncdoo in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 17
    Last Post: 05-23-2012, 09:43 PM
  3. my 2003 gp 1300 wont turn over
    By Blakesin in forum Yamaha Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 04-27-2009, 12:11 AM
  4. Replies: 7
    Last Post: 04-14-2009, 09:22 PM
  5. Slt 750 wont stay running
    By xtrema2 in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 3
    Last Post: 07-03-2008, 09:44 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •