Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 13
  1. #1
    RIVERA RACING RIVERA RACING's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    New Jersey
    Posts
    1,691
    +1
    106

    Fx SvHo turns off while riding...

    I have friend that has a 2016 Fx Cruiser SvHo the ski turn off while riding and if he goes and try to turn it on the motor turns over but won't start if you wait a couple minute the ski will start again......any suggestion.


  2. #2
    RIVERA RACING RIVERA RACING's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    New Jersey
    Posts
    1,691
    +1
    106
    Any suggestions.....

  3. #3
    VdeKock's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    The Netherlands
    Posts
    595
    +1
    37
    Bad battery, or loose battery cables...

  4. #4
    TimeBandit's Avatar
    Join Date
    Jun 2016
    Location
    Tampa Bay
    Posts
    540
    +1
    106
    Connector/electric is my 1st guess too, but take it for what its worth - I had a car that did that. Ultimately it was the ECU.

  5. #5
    RIVERA RACING RIVERA RACING's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    New Jersey
    Posts
    1,691
    +1
    106
    Would look into it the ski has a R3 from R&D

  6. #6
    RIVERA RACING RIVERA RACING's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    New Jersey
    Posts
    1,691
    +1
    106
    Problem solved the exhaust pipe was loose by the water box

  7. #7
    VdeKock's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    The Netherlands
    Posts
    595
    +1
    37
    Quote Originally Posted by RIVERA RACING View Post
    Problem solved the exhaust pipe was loose by the water box
    Wow, never thouht it would stall with that. Thank you for the answer

  8. #8
    RIVERA RACING RIVERA RACING's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    New Jersey
    Posts
    1,691
    +1
    106
    Yup that was causing the problem

  9. #9
    YoYamma's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Central Florida
    Posts
    23,152
    +1
    6,644
    Quote Originally Posted by RIVERA RACING View Post
    Problem solved the exhaust pipe was loose by the water box
    Son of a gun. Where is dolphinride...

  10. #10
    95.4mph FZR FZeeR's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    FL
    Posts
    1,890
    +1
    512
    Quote Originally Posted by YoYamma View Post
    Son of a gun. Where is dolphinride...
    Hahahahaaaaaaa

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 17
    Last Post: 06-25-2011, 08:21 AM
  2. gp1200r running fine then cut off while riding
    By 00gprNC in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 9
    Last Post: 08-04-2009, 04:45 PM
  3. Ski just shut off while riding!?!?!
    By greeksupra in forum 4-Tec Performance
    Replies: 24
    Last Post: 03-12-2009, 01:23 PM
  4. 2000 1200xl shut off while ride & will not start back up?
    By www.partnersautosales.net in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 1
    Last Post: 08-27-2007, 08:49 PM
  5. still turns itself off while riding!!
    By born riding in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 25
    Last Post: 08-27-2007, 02:32 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •