Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Join Date
    Nov 2016
    Location
    Kermit, WV
    Posts
    1

    951 XPDI Won't Run!!!

    The ski is getting spark and is putting fuel into the cylinders when you crank it over while the plugs are out. I got tired of messing with it for a while and let it sit. I removed the plugs again (after a few months) and there is some rust on them. Could water be in the cylinders?


  2. #2
    This is how I run a jetski shop in the desert nmpeter's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Elephant Butte New Mexico
    Posts
    7,440
    +1
    1,767
    yes. water or condesnation

    both bad.

    welcome aboard gh.

    Start reading all di threads if you haven't started already. it's going to be a long road to running.

    for now spray the **** out of the engine with fogging oil and crank it a few more times.

    maint lamp blinking?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Won't run...wire was toasted
    By hummbusa in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 49
    Last Post: 07-28-2009, 04:53 PM
  2. 250X low speed miss morphs into now it won't run
    By reallybigboat in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 40
    Last Post: 02-12-2008, 03:13 PM
  3. Won't Run Without Choke!
    By nu2it in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 07-28-2007, 10:55 PM
  4. My Ultra 250 won't run HELP!!!!
    By JMC383 in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 32
    Last Post: 07-05-2007, 10:52 PM
  5. 05 Stage 3 Riva Won't Run
    By WannabeGoing80 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 18
    Last Post: 04-30-2007, 12:08 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •