Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15
  1. #1
    pedro15's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    SW florida
    Posts
    159
    +1
    9

    2012 RXPX260 ECU with Vtech tune licence and maptuner

    Im selling my 2012 ECU with 120 hours in perfect condition, also it has a vtech tuning licence that i will give the email and password. i also have a map tuner (the original) for sale in perfect condition too.

    ECU $700 shipped
    Maptuner $200 shipped
    both for $800 shipped

    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	20161017_192737.jpg 
Views:	237 
Size:	114.5 KB 
ID:	401105   Click image for larger version. 

Name:	20161017_193104.jpg 
Views:	39 
Size:	55.1 KB 
ID:	401106   Click image for larger version. 

Name:	20161017_215803.jpg 
Views:	232 
Size:	105.7 KB 
ID:	401114   Click image for larger version. 

Name:	20161017_215818.jpg 
Views:	228 
Size:	79.8 KB 
ID:	401115  
    Last edited by pedro15; 10-18-2016 at 09:26 PM.


  2. #2
    Sharkdiver1125's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Chesapeake bay MD
    Posts
    220
    +1
    35
    This will not work the way you think it does. The Vtech license Marrys itself to the ecu and the cluster. Meaning that you cannot simply plug this ecu into a different ski and marry it to a different cluster with candoo and be good to go. You must have the original cluster the ecu was tuned with for it to work properly

  3. #3
    pedro15's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    SW florida
    Posts
    159
    +1
    9
    Dont be naive, so if my cluster breaks i need to pay $600 again plus a cluater? It cant be
    Last edited by pedro15; 10-17-2016 at 10:41 PM.

  4. #4
    Water4fire's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    New Braunfels TX.
    Posts
    10,379
    +1
    874
    Quote Originally Posted by Sharkdiver1125 View Post
    This will not work the way you think it does. The Vtech license Marrys itself to the ecu and the cluster. Meaning that you cannot simply plug this ecu into a different ski and marry it to a different cluster with candoo and be good to go. You must have the original cluster the ecu was tuned with for it to work properly
    OMG DONT GIVE INFO YOU DONT KNOW.

    I have had 4 skis the last two years that were 12 and 13 model year and all you do is swap ECU . It works i have done it multiple times with my personal skis. I have even used my ecu to show friends how fast there ski can be just with a flash. Lol. It is only burned into the ecu.

  5. +1 by:


  6. #5
    www.eastcoastpwc.net Scott's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    NJ
    Posts
    8,437
    +1
    525
    Quote Originally Posted by pedro15 View Post
    Dont be naive, so if my cluster breaks i need to pay $600 again plus a cluater? It cant be
    No. that information is incorrect

  7. +1 by:


  8. #6
    Greggpru's Avatar
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Nj
    Posts
    1,520
    +1
    138
    Free bump for a great seller , made a purchase last night , and it on its way already.

  9. #7
    ptscon's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Toronto
    Posts
    3,576
    +1
    744
    Quote Originally Posted by Greggpru View Post
    Free bump for a great seller , made a purchase last night , and it on its way already.
    Where were you when he was selling his vtech logger? Oh wait, I bought it (Don't freak out that was back early this year) Good seller.

  10. #8
    Greggpru's Avatar
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Nj
    Posts
    1,520
    +1
    138
    Quote Originally Posted by ptscon View Post
    Quote Originally Posted by Greggpru View Post
    Free bump for a great seller , made a purchase last night , and it on its way already.
    Where were you when he was selling his vtech logger? Oh wait, I bought it (Don't freak out that was back early this year) Good seller.
    I guess he had 2, I just purchased one from him also.

  11. #9
    ptscon's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Toronto
    Posts
    3,576
    +1
    744
    Quote Originally Posted by Greggpru View Post
    Quote Originally Posted by ptscon View Post
    Quote Originally Posted by Greggpru View Post
    Free bump for a great seller , made a purchase last night , and it on its way already.
    Where were you when he was selling his vtech logger? Oh wait, I bought it (Don't freak out that was back early this year) Good seller.
    I guess he had 2, I just purchased one from him also.
    Nice you finally got one

  12. #10
    Greggpru's Avatar
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Nj
    Posts
    1,520
    +1
    138
    Quote Originally Posted by ptscon View Post
    Quote Originally Posted by Greggpru View Post
    Quote Originally Posted by ptscon View Post
    Quote Originally Posted by Greggpru View Post
    Free bump for a great seller , made a purchase last night , and it on its way already.
    Where were you when he was selling his vtech logger? Oh wait, I bought it (Don't freak out that was back early this year) Good seller.
    I guess he had 2, I just purchased one from him also.
    Nice you finally got one
    Yup , thought I was SOL for a while.

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 06-23-2016, 03:29 AM
  2. Problem to tune the Siemens ecu with vtech tune?
    By Ziddxx in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 03-28-2016, 03:43 PM
  3. Replies: 31
    Last Post: 08-16-2013, 11:44 AM
  4. FS **!!2009-2012 icontrol ecu with vtech reflash+vtech handheld ..
    By Rt-HemiBoY in forum Sea Doo Classifieds
    Replies: 15
    Last Post: 04-28-2013, 08:33 PM
  5. FS **!!2009-2012 icontrol ecu with vtech reflash+vtech handheld ..
    By Rt-HemiBoY in forum Sea Doo Classifieds
    Replies: 14
    Last Post: 04-22-2013, 06:50 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •