Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 13
  1. #1

    Trouble shooting

    Hey guys so I tool the ski out on the lake yesterday after it pulling 8300 all day running strong I started to get low on gas so I brought it in. After turning it off for 10 min waiting for the launch I gave it one more pull but it would only turn 6200 now WTF! And the supercharger was louder. So when I got home I pulled the intake supercharger DIDN'T let go so I'm good there, I cleaned the strainer any other ideas? Please help


  2. #2
    Kmorningstar_rxp's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    Port orange, Fla
    Posts
    1,648
    +1
    159
    Boost leak if your hearing the charger more. Check all the ic pipes.
    6200 is right where boost starts to come in that's why your stuck there. If you can't find anything obvious then get soapy water and spray it on everything. You'll find it

  3. #3
    Okay I'll check that today

  4. #4
    Eastside Powersports Slow 91's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    River Crew CT
    Posts
    4,295
    +1
    556
    check your intake manifold as well. you could have split that.

  5. #5
    Okay thanks will do before I put the ecu in

  6. #6
    Kmorningstar_rxp's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    Port orange, Fla
    Posts
    1,648
    +1
    159
    Yeah good point Chris. Spray the intake manifold and throttle body area as well.

  7. +1 by:


  8. #7
    Okay so I took the manifold off and there is a noticeable split....... great I'm gonna try to fix it before I buy a new one

  9. #8
    Kmorningstar_rxp's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    Port orange, Fla
    Posts
    1,648
    +1
    159
    Rough the edges up with sand paper and use some epoxy to seal the seam. And what I do is bolt and nut the whole edge of the intake manifold.

  10. #9
    Okay I was gonna fill the gap with epoxy and rivet it together

  11. #10
    Eastside Powersports Slow 91's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    River Crew CT
    Posts
    4,295
    +1
    556
    probably better off finding one that hasn't split and reinforce that one.


Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Trouble Shooting Speed, Leaks, Overheat, etc
    By Vern in forum Sea Doo How To & FAQs
    Replies: 27
    Last Post: 03-28-2012, 06:43 AM
  2. trouble shooting 98slxh
    By dredge in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 06-09-2008, 11:24 AM
  3. Trouble Shooting broken trim
    By Larsonator in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 08-22-2007, 12:42 PM
  4. Trouble shooting the fuel sender
    By 97GPSLEEPER in forum Yamaha Old School Skis
    Replies: 10
    Last Post: 04-16-2007, 07:23 AM
  5. Trouble Shooting & Technical Books
    By LAB69 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 2
    Last Post: 02-01-2007, 05:05 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •