Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    12

    1994 polaris slt750 wiring question..brown wire

    Replaced the stator and finishing up plugging in wires. There is a large brown wire that is separate with no clear labled spade. Does this wire plug into the tan spade? Can't seem to find a clear picture of where it goes.


    Thanks in advance.


  2. #2

    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    12
    I have a spot on the board marked brn but no spade on it..just a hole

  3. #3

    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    12
    I plugged it into the tan tab...not sure if it's correct

  4. #4
    BlueFishCrisis's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Medina, Ohio, United States
    Posts
    5,092
    +1
    149
    That is correct. It is a temp sensor.

  5. +1 by:


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 1994 Polaris SLT750 Piston replacement
    By jargonjasson in forum Polaris Projects
    Replies: 1
    Last Post: 05-08-2014, 06:18 AM
  2. 1994 Polaris slt750 impeller
    By jbizub in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 08-18-2010, 10:04 PM
  3. WTB SLT750 wiring harness and stator
    By vwztips in forum Polaris Classifieds
    Replies: 4
    Last Post: 12-21-2009, 09:03 PM
  4. 1994 polaris triple carb question
    By bowsniper in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 09-29-2008, 08:57 PM
  5. 1994 polaris 750sl question
    By paulk in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 07-24-2008, 01:17 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •