Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    95 sl650 stator issue

    Hey guys quick question. My 95 will only start sometimes and that's after 15 minutes of on and off cranking. I just tested the stator and I got red/purple to yellow .6 oh. I got 1.5. Blue red to red white 90ohm I got 225. White yellow to black 220 ohm I got nothing no connection and red white to green red 490 ohm I got over 2k. So tats safe to assume its toast but those numbers drop after a while of cranking. Is there something else I could be missing?


  2. #2
    Very very odd , she fired up and ran all day long no issues

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 95 Kawasaki ST 750 Stator issues.
    By duder888 in forum Kawasaki How To & FAQs
    Replies: 0
    Last Post: 08-12-2014, 07:31 PM
  2. Advice on 95 Sl750 stator issue
    By tophat595 in forum Polaris PWC Performance
    Replies: 7
    Last Post: 07-06-2014, 09:22 AM
  3. 95 SLT 750 Stator Issues
    By Smoedog in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 04-05-2014, 12:31 AM
  4. 95 SL650 performance issues
    By crackofdawn in forum Polaris PWC Performance
    Replies: 2
    Last Post: 07-15-2012, 10:06 AM
  5. 95 SL650 stopped running
    By dkpralle in forum Polaris PWC Performance
    Replies: 5
    Last Post: 04-25-2007, 10:27 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •