Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    1999 ultra 150 not cooling

    Hey everyone <150 not cooling ,no water coming from front spout< checked all lines no luck so pulled pump and found line going to under cylinder heads filled with sand .flushed heads top to bottom and reinstalled the pump . running great ,thanks for the support and now back to riding.first time pulling pump(easy)


  2. #2
    steve45's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Texas
    Posts
    5,781
    +1
    374
    Time for a strainer. And the Triple Pisser Mod. While you're at it, a bilge pump is a really good idea, too!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 1999 kawasaki ultra 150 water/cooling pump
    By savage0125 in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 1
    Last Post: 06-07-2015, 03:20 PM
  2. 1999 Ultra 150 motor Rebuild questions SBT OR NOT?
    By koryk in forum Kawasaki How To & FAQs
    Replies: 20
    Last Post: 06-30-2010, 09:14 AM
  3. 1999 Ultra 150 for sale 35hrs
    By Duane Hawley in forum Kawasaki Skis
    Replies: 1
    Last Post: 11-12-2008, 09:50 PM
  4. Will A 2001 Cdi Box Work In 1999 Ultra 150
    By macattack in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 1
    Last Post: 08-09-2008, 06:24 PM
  5. value of 1999 ultra 150
    By txgp1300r in forum Kawasaki Open Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 03-07-2008, 01:11 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •