Results 1 to 4 of 4

Thread: Help Please

  1. #1

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Wichita, Ks.
    Posts
    266
    +1
    1

    Help Please

    I have a 2006 RXP and it keeps beeping and saying 12 volt low P0562 code comes up, I have looked up the code and it said could be the rectifier so I have bought a new rectifier and it still is doing the same thing. I have a new battery and have charged it to 100%. Can anybody help??? Anyone have anything else that I can try??? Thanks


  2. #2
    race jase's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    auckland nz
    Posts
    541
    +1
    46
    The +ve wires that go into the battery connector at the solenoid end have corroded through,we see this issue all the time in our shop,
    The easiest way to fix is run the +ve from the reg/rec back to the battery with a inline fuse and the -ve directly to the battery aswell, this will fix your problem
    Jase

  3. #3
    If i knew,...I wouldn't ask sea-one's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Dallas/Waxahachie
    Posts
    2,340
    +1
    109
    good tip

  4. #4
    Quote Originally Posted by frogurt View Post
    I have a 2006 RXP and it keeps beeping and saying 12 volt low P0562 code comes up, I have looked up the code and it said could be the rectifier so I have bought a new rectifier and it still is doing the same thing. I have a new battery and have charged it to 100%. Can anybody help??? Anyone have anything else that I can try??? Thanks
    Hey same thing happened to my buddy's rxtx turned out to be a lose wire to one of the sensors check all connections

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Need HELP Please!
    By GeoRXT in forum 4-Tec Performance
    Replies: 8
    Last Post: 05-30-2006, 08:04 AM
  2. HEy Guys Need Help PLEASE!!!
    By SpeedStang95 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 5
    Last Post: 05-06-2006, 01:29 AM
  3. RXT 2005 Loose Hose - HELP PLEASE
    By BrAinZ in forum 4-Tec Performance
    Replies: 5
    Last Post: 04-12-2006, 12:28 PM
  4. Can some one Post! A little Help Please!
    By Angelse68cal in forum 4-Tec Performance
    Replies: 6
    Last Post: 08-04-2005, 07:57 PM
  5. RXP Handling !! Anyone help please
    By rxp_boy in forum 4-Tec Performance
    Replies: 8
    Last Post: 05-17-2005, 02:33 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •