Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Polaris SL-750 1993 no spark when hot

    I have a 1993 SL-750 my wife has owned it for 20 years we had the carbs,fuel lines, oil lines, redone a few years back has great compression. It started doing this end of last year. Starts great when cold, however once it get hot will not restart again until it cools off.. put a new AGM battery in last week.. is it the coils if so where do you get them.. the wires and coils are original..


  2. #2
    BlueFishCrisis's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Medina, Ohio, United States
    Posts
    5,092
    +1
    149
    It likely isn't the coils. You will want to check the readings on the stator with a multimeter to make sure they are within spec. If they check out OK, you should check immediately after the no start condition to see if after running the values change.... :

    http://www.greenhulk.net/forums/showthread.php?t=98103

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Polaris SL 750 PTO engine coupler very hot
    By aksor in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 21
    Last Post: 07-22-2015, 08:53 PM
  2. 1997 polaris sl 700 has no spark
    By burdmark in forum Polaris PWC Performance
    Replies: 1
    Last Post: 06-05-2014, 09:02 PM
  3. Polaris SL-750 1993 mint.... engine upgrade advice
    By Nohype! in forum Polaris PWC Performance
    Replies: 10
    Last Post: 07-01-2013, 06:01 PM
  4. sl 750 now no spark
    By SpectraBrite in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 05-01-2013, 02:11 PM
  5. Polaris SLT 750 1995 - no spark
    By madseal7 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 06-30-2009, 08:51 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •