Results 1 to 5 of 5
  1. #1

    Join Date
    May 2009
    Location
    Sweden
    Posts
    43
    +1
    1

    V-Tech datalogger issue

    Can't download the logs any longer since the latest firmware update, keep getting disconnected from board messege everytime i try to download a log. Anyone else got this problem and know how to fix it?

    Thanks
    / Martin


  2. #2
    dpracing's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Palm Beach, Florida
    Posts
    1,244
    +1
    246
    I had the same, once I downloaded the newest app for the phone it worked perfectly. Android based.

  3. +1 by:


  4. #3

    Join Date
    May 2009
    Location
    Sweden
    Posts
    43
    +1
    1
    Tried a different phone (Sony Z1) and it worked, seems the logger doesn't like my phone (Samsung galaxy S5) any more

  5. +1 by:


  6. #4
    boost junkie skidoochris's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Davison, Mi
    Posts
    4,645
    +1
    507
    I use the s5 all the time
    you need good service for the app to work correctly

  7. #5
    Sanfish's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    S/E Florida
    Posts
    2,540
    +1
    780
    Anytime you have such issues you must delete (android) app, power cycle phone on/off and re-download from play store. This usually fixes issues. I always did that on my phone and now that the BRPDiag app is in the Play Store, its easier than ever.

    Also, the brand of phone is far less likely to be an issue - unless the phone had bluetooth issues you may not realize.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Vtech help needed...Datalogger issue
    By grantuk in forum Sea Doo Spark
    Replies: 1
    Last Post: 09-17-2015, 07:56 AM
  2. V-tech datalogger wrong board version?
    By 800AMSOIL4U in forum 4-Tec Performance
    Replies: 8
    Last Post: 07-27-2015, 11:59 AM
  3. AFR Gauge + V-Tech Datalogger
    By spouk3 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 14
    Last Post: 01-31-2014, 08:59 PM
  4. Riva tech bulletin on issue with Power Cooler rubber cap
    By Kelly_A in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 18
    Last Post: 08-08-2010, 08:10 PM
  5. 4 tech block issue
    By skoepp in forum 4-Tec Performance
    Replies: 16
    Last Post: 03-01-2010, 08:41 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •