Results 1 to 3 of 3

Thread: 12v HI

  1. #1

    12v HI

    I recently had the 12v HI warning come on my seadoo GTI 130. I was told it was the voltage regulator so I replaced that and it is still coming on. Does anyone know what it may be? Thanks for any help.


  2. #2
    boost junkie skidoochris's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Davison, Mi
    Posts
    4,653
    +1
    508
    welcome to the GH
    ok so you put a new brp reg on?
    did you check the plugs for damage?

  3. #3
    Quote Originally Posted by skidoochris View Post
    welcome to the GH
    ok so you put a new brp reg on?
    did you check the plugs for damage?
    The plugs looked ok meaning I did not notice and damage while I was replacing it. Will that error code stay on for a while after it has been fixed? I am about an hour away from the water so I only ran it a few minutes in my driveway. Also I did not disconnect the battery while changing it. Does it need to reset?
    Thank you

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2009 WakePro 215 12V HI Issue
    By wafer71 in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 03-12-2014, 07:10 PM
  2. 12v Hi
    By purpledrillmonkey in forum 4-Tec Performance
    Replies: 8
    Last Post: 03-12-2014, 06:14 PM
  3. 2009 Sea-Doo WakePro 215 12V Hi Warning on LCD
    By wafer71 in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 01-20-2014, 03:32 AM
  4. 2009 WakePro 215 12V Hi Issue
    By wafer71 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 12-10-2013, 09:46 PM
  5. 12V HI indicator
    By jmasterfunk in forum Sea Doo Sport Boats
    Replies: 4
    Last Post: 08-27-2010, 10:58 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •