Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 23
  1. #1

    PLEASE HELP!!!DESPERATE!!!OIL LIMP MODE!!2004 Gtx supercharged

    Anybody can Help I would really Appreciate!!I've had my 04 GTX supercharged for 9yrs and have Accumulated 511 reliable Hrs.I have pretty good Experience WRKN on the 4tec.This one issue has got me baffled and the most part Ticked off!!Oil Limp Mode after 3500RPMs..I've changed both oil pressure Sensors. Front Oil Pump and Top Valve Sensor. The most I can do w/o taking Motor completley Off.Can there be a Sticking Pressure Relief Valve under the PTO or ECU Issue? Can Anybody Please help with this..Would soooo Appreciate!!!


  2. #2
    If it where me hook a gauge up and verify pressure and see what you have and go from there and check for corrosion on terminals have you had a charger failure

  3. #3
    No..Thx for Reply. never had a Charger Failer. Replaced Charger with Metal Washers on Day One..Corrosion on Terminals?U mean on Oil pressure Sensor Connectors??

  4. #4
    GGG's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Jersey Shore
    Posts
    2,831
    +1
    259
    Does it say oil on the dash? Or is it check engine with a code?

  5. #5

  6. #6
    Long Annoying Beep

  7. #7
    No Code

  8. #8
    GGG's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Jersey Shore
    Posts
    2,831
    +1
    259
    The only sensor associated with that code is the one under the intake nothing else has anything to do with the oil alarm. What color is the sensor you put in there? Black or grey

  9. #9

  10. #10
    No Code

Page 1 of 3 123 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 11
    Last Post: 07-22-2015, 12:03 AM
  2. Please Help me: Oil Change in my SHO...
    By SlowStang305 in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 12
    Last Post: 01-13-2011, 05:45 PM
  3. Please Help - No electrical power on 98 GTX RFI
    By fusion900 in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 1
    Last Post: 07-09-2010, 07:52 AM
  4. 2004 GTX Supercharged Exhaust HELP!!!!!
    By Drummer0314 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 10
    Last Post: 01-14-2009, 12:19 AM
  5. input please. '96 slt 780 limp mode...
    By 19svt97 in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 5
    Last Post: 07-26-2008, 11:26 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •