Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Slow Acceleration on SLH 700

    Took out the jet ski's today and noticed that my Polaris SLH700 was accelerating very slowly, and would often sputter quite a bit when I gave it throttle from a stop. After a few seconds it would get over this and I would have no issues while riding. I was also having quite a bit of trouble getting it to turn on. I found that if I killed the engine right away when stopping rather than letting it idle for a minute or 2 it would typically fire right up the next time I started it. My thinking is that it must be running rich. Any thoughts?


  2. #2
    savageman69's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    london ontario
    Posts
    254
    +1
    12
    sounds like the metering arms on the needles aren't set right

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2000 slh 700 red engine. Any one have Torque specs on the engine?
    By hotbird in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 1
    Last Post: 09-09-2012, 09:01 AM
  2. Anyone by-pass accel pump? Keihin carb on 01 SLH 700
    By WFO in forum Polaris PWC Performance
    Replies: 1
    Last Post: 04-25-2011, 02:50 PM
  3. slh 700 mfd staying on for days
    By mstar7777 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 07-04-2010, 04:36 PM
  4. timing on 98 slh 700
    By nick34 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 05-15-2009, 09:14 PM
  5. 1999 SLH 700 stall
    By camp69 in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 4
    Last Post: 05-22-2007, 12:53 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •