Results 1 to 2 of 2

Thread: No Power

  1. #1
    beachy1122's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    North Ridgeville,OH
    Posts
    23
    +1
    1

    No Power

    Replaced the stator in my 2000 gtx 951. Put everything back together and hooked up the battery. Nothing. I removed the rear cover on the electrical box and these 2 red wires and the fuse housing were hot. The ski had a 10 amp fuse in it. We replaced that fuse with a 15 amp fuse. Any help/suggestions would be greatly appreciated. Click image for larger version. 

Name:	uploadfromtaptalk1435549806673.jpg 
Views:	28 
Size:	93.1 KB 
ID:	363778


  2. #2
    Myself's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    North Central Arkansas
    Posts
    3,269
    +1
    181
    Something is shorted, possibly the regulator.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Need help 62T Venture NO POWER!!
    By Myself in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 4
    Last Post: 06-01-2007, 11:48 AM
  2. New discovery - still no power
    By tryintolearn in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 5
    Last Post: 05-29-2007, 11:38 PM
  3. No power possible hydrolock
    By tryintolearn in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 23
    Last Post: 05-25-2007, 10:42 AM
  4. FINALLY got my SJ to start but no power!!!
    By severinsen in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 4
    Last Post: 09-15-2006, 03:11 PM
  5. 02 GTX 4-Tec na Help No Power
    By ccgtxna in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 07-07-2006, 10:33 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •