Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    hkss's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Germany Karlsruhe
    Posts
    614
    +1
    59

    VTECH Datalogger questions

    Can I erase (some senseless) loggfiles in my brpdiag account?

    Is this normal, that the droid app loose connection to board when set in background?
    To establish the connection again when I bring the application in the foregound again,
    results in hanging app or not reconnect or completely fail status.
    Somebody of you have the same behavior?

    I have to setup my desired logging values every time again when I powered the board on
    or is it stored (at Multible on/off) ?

    Is autologging storable?
    When I power on the board, I have to setup autologging everytime.

    These values in the picture below are logged anyway or only displayed or both?

    Click image for larger version. 

Name:	Valuetap.jpg 
Views:	61 
Size:	31.5 KB 
ID:	362105


  2. #2
    GasResearch-VT.SE's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    1,170
    +1
    207
    You need to connect to the logger board with the key on and then the changes you make, will be saved to the board when you disconnect.

    With android you have to keep the phone awake or set "no idle in background" in some cases.

  3. #3
    hkss's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Germany Karlsruhe
    Posts
    614
    +1
    59
    Quote Originally Posted by GasResearch-VT.SE View Post
    You need to connect to the logger board with the key on and then the changes you make, will be saved to the board when you disconnect.

    With android you have to keep the phone awake or set "no idle in background" in some cases.
    Thanks a lot for answering three questions. I hope Autologging is storeable as well as the Multible on/off settings - like you told me.

    So here are the rest of my questions,- maybe some other guy´s are able to answer:

    If it is not clear what I mean - about my english - tell me please!

    Quote Originally Posted by hkss View Post

    Can I erase (some senseless) loggfiles in my brpdiag account?


    These values in the picture below are logged anyway or only displayed here or both?

    Click image for larger version. 

Name:	Valuetap.jpg 
Views:	61 
Size:	31.5 KB 
ID:	362105

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. VTECH Datalogger setup questions
    By hkss in forum 4-Tec Performance
    Replies: 13
    Last Post: 06-18-2015, 08:11 AM
  2. Replies: 7
    Last Post: 06-06-2015, 09:59 AM
  3. VTECH datalogger questions
    By imp0ster in forum 4-Tec Performance
    Replies: 25
    Last Post: 04-01-2014, 11:54 AM
  4. Vtech tuning questions
    By Impulses in forum 4-Tec Performance
    Replies: 61
    Last Post: 02-14-2014, 07:00 PM
  5. Vtech Tuning Questions
    By Turbofab in forum 4-Tec Performance
    Replies: 2
    Last Post: 06-08-2013, 08:59 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •