Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    Join Date
    Jun 2014
    Location
    MRSHFIELD WISCONSIN
    Posts
    90

    97 sl900 mfd only partially works

    Hi guys can some one help me out? I have a 97 sl900 the mfd shows the time and oil and fuel levels but no trim,rpms,or mph. neither the mode button or the set button works either. Is the mfd shot.Any help would be appreciated Thanks


  2. #2
    Could be bad contacts on the internals of the gauge. Here is a link to a ton of info including a fix. It worked for me when one of mine started to go blank.

    https://sites.google.com/site/polari...nction-display

  3. #3
    Click avatar for tech links/info K447's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    near Toronto, Canada
    Posts
    39,391
    +1
    1,746
    Quote Originally Posted by car22car View Post
    ... 1997 sl900 - the mfd shows the time and oil and fuel levels but no trim, rpms,or mph. neither the mode button or the set button works either.
    Is the mfd shot?

    Any help would be appreciated Thanks
    If not even a really firm button press causes a change in the display then the likelihood of successful repair is diminished.

    The MFD section linked from my signature shows how the sealed MFD case can be opened. This is normally done to correct faded LCD digit segments, not to repair the buttons. If water has gotten inside then the corrosion is often fatal.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. mfd gauge only partially works
    By car22car in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 06-10-2015, 06:19 PM
  2. Speedometer Only not working on MFD
    By NYFRANK in forum Polaris Projects
    Replies: 1
    Last Post: 08-28-2014, 07:51 PM
  3. FS 97 SL900- needs work...
    By starflight in forum Polaris Skis
    Replies: 0
    Last Post: 11-13-2009, 01:39 PM
  4. 97 sl900 mfd not working
    By bodefan08 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 06-18-2009, 11:26 AM
  5. I have a 99 slh 700 the mfd is not working properly
    By gvnitup in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 07-03-2007, 08:07 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •