Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17
  1. #1
    Moderator Snoman's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    South Chicagoland
    Posts
    14,562
    +1
    853

    Supercharger trivia/whats wrong with this charger..

    Ok guys,this charger came through my garage today for a wheel upgrade and slip adjustment..

    Informed me that the charger was completely rebuilt last year and now only has 6 hours on the fresh rebuild.....

    Look at the pictures and see if you can tell me what is wrong with this charger????


    ?Click image for larger version. 

Name:	20150607_134317.jpg 
Views:	131 
Size:	57.6 KB 
ID:	361412Click image for larger version. 

Name:	20150607_135742.jpg 
Views:	135 
Size:	55.3 KB 
ID:	361411Click image for larger version. 

Name:	20150607_135751.jpg 
Views:	124 
Size:	55.2 KB 
ID:	361410


  2. #2
    Moderator Snoman's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    South Chicagoland
    Posts
    14,562
    +1
    853
    More pics..
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	20150607_134211.jpg 
Views:	109 
Size:	46.7 KB 
ID:	361418   Click image for larger version. 

Name:	20150607_125706.jpg 
Views:	117 
Size:	70.5 KB 
ID:	361417   Click image for larger version. 

Name:	20150607_134238.jpg 
Views:	111 
Size:	49.9 KB 
ID:	361415   Click image for larger version. 

Name:	20150607_134154.jpg 
Views:	113 
Size:	70.6 KB 
ID:	361416  

  3. #3

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    <---- over there
    Posts
    454
    +1
    27
    Its got a shitty kit in it...

  4. #4
    ou812's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Riverside,ca
    Posts
    6,309
    +1
    213
    It looks like the slip was crazy tight and not getting good oil flow. OR, The shaft isn't seated correctly.

  5. #5
    ou812's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Riverside,ca
    Posts
    6,309
    +1
    213
    Whoa damn, hold on! Is that a boogered up housing below the collar?

  6. #6
    Moderator Snoman's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    South Chicagoland
    Posts
    14,562
    +1
    853
    Quote Originally Posted by Spanners View Post
    Its got a shitty kit in it...

    Uh....if you want to say that...Put it this way,it never had a kit put in it...

  7. #7
    Moderator Snoman's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    South Chicagoland
    Posts
    14,562
    +1
    853
    Jim,

    Look closely at the shaft...IF this was rebuilt last year with a NEW kit.......again.look at the shaft,tell m what year shaft is in this thing...Also look at the oil seal in the thrust washer.....ALONG with the clutches...tell me what year rebuild kit came with those clutches

  8. #8
    Moderator Snoman's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    South Chicagoland
    Posts
    14,562
    +1
    853
    Quote Originally Posted by ou812 View Post
    It looks like the slip was crazy tight and not getting good oil flow. OR, The shaft isn't seated correctly.
    there was no slip...didnt even read on my wrench.....

  9. #9
    ou812's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Riverside,ca
    Posts
    6,309
    +1
    213
    Wait, are you saying that those are 08+ washers on an 04-05 shaft? Or the 185 without washer shaft. LOL

  10. #10

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    <---- over there
    Posts
    454
    +1
    27
    Quote Originally Posted by Snoman View Post
    Jim,

    Look closely at the shaft...IF this was rebuilt last year with a NEW kit.......again.look at the shaft,tell m what year shaft is in this thing...Also look at the oil seal in the thrust washer.....ALONG with the clutches...tell me what year rebuild kit came with those clutches
    Thats what I meant.. oil seal and washers would put it around 08?

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Whats wrong with this???
    By Duke in forum 4-Tec Performance
    Replies: 59
    Last Post: 01-24-2010, 11:23 PM
  2. whats wrong with this picture?
    By RHeller1 in forum Yamaha Open Discussion
    Replies: 12
    Last Post: 10-26-2009, 05:24 PM
  3. Whats wrong with this vid?
    By ou812 in forum Videos & Pictures
    Replies: 1
    Last Post: 04-21-2008, 10:36 AM
  4. Whats wrong with this picture?
    By ou812 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 20
    Last Post: 05-21-2007, 09:22 AM
  5. Whats Wrong With This Pic??????
    By WATER WOODY in forum Yamaha Open Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 12-13-2006, 11:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •