Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    mike9812121298's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Seattle
    Posts
    339
    +1
    6

    4tec wiring help.

    So I just got my new engine installed but can't seem to find what I'm missing. Any ideas will help

    [COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)][/COLOR][COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]
    [/COLOR]
    [COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)][/COLOR]
    [COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]
    [/COLOR]
    [COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)][/COLOR]


  2. #2
    Kosh's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Australia
    Posts
    1,517
    +1
    88
    Last pic -Oil pressure switch under the intake manifold, easier to get to with the TB off but can do it on if you are good.
    your missing the yellow weather seal on that connector.

    Second pic-normal nothing to fit move on.

    First pic- not sure sorry can't help.

  3. #3
    SARTYSRNR's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    n.s., canada
    Posts
    91
    +1
    5
    First one cant tell but looks like coolant over flow hose maybe?Second pic ,nothing goes there,third pic is for the oil pressure switch under the intake.

  4. #4
    mike9812121298's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Seattle
    Posts
    339
    +1
    6
    Thanks for it. Got her fired up. Now only if lake Tapps had water in it this year I would be set

  5. #5
    Moderator Snoman's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    South Chicagoland
    Posts
    14,699
    +1
    852
    First one looks like the pisser line that comes off the bottom of your J-pipe to cool the exhaust tip...MIght want to check that first as ifit is that line,and its not connected,your gonna end up with a hull full of water..

  6. +1 by:


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Need some pictures!! Twin engine 4tec owners help!
    By boostaholic in forum Sea Doo Sport Boats
    Replies: 0
    Last Post: 12-03-2007, 02:30 PM
  2. repairing the Starter on a gtx 4tec pleas help.
    By kabab in forum 4-Tec Performance
    Replies: 7
    Last Post: 11-28-2007, 11:55 PM
  3. Wiring help
    By Lvnspeed in forum 4-Tec Performance
    Replies: 0
    Last Post: 03-17-2007, 08:56 PM
  4. Need some wiring help
    By Pettee in forum Open Discussion
    Replies: 11
    Last Post: 02-28-2007, 10:20 PM
  5. Pro 785 CDI wiring HELP urgent....!
    By jcc011185 in forum Polaris PWC Performance
    Replies: 60
    Last Post: 11-29-2006, 10:26 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •