Results 1 to 6 of 6
  1. #1

    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    4

    94 750 won't start

    Good Morning,

    I bought a 94 polaris with a 750 last fall. It ran when I purchased it. I left it alone until yesterday. I bought a battery, replaced the spark plugs, and added gas. Well, it would not start. There was not any spark to the plugs and the fuel pump was not pumping gas. I pushed the reset butto a couple of times, once holding it 30 seconds. Still no luck.

    Anybody have any ideas?


  2. #2
    ben01251979's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Portage, WI
    Posts
    143
    +1
    1
    There is a black box on your ski right? Have u checked in that box for any corrosion or broken wires and maybe check your ground wires for good connection just some place to get u started

  3. #3

    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    4
    Thanks for the response. After posting my question, I was directed to some similar posts and found another place to start. Before I type this, I want to state that this is my first ski.....I had not attached the safety lanyard....oops. Thanks again!!

  4. #4
    ben01251979's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Portage, WI
    Posts
    143
    +1
    1
    That's what this forum is for. Is to help people out glad u got the ski running

  5. #5

    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    4
    Hope that will solve it....will try this evening.

  6. #6

    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Mohave County, AZ
    Posts
    155
    +1
    2
    Happens to me sometimes, and I've had skis over half my life. Polaris and their "We'll spin, but no spark" game is new to me and at times will forget the lanyard myself. Make sure you read up on what to do to keep it on the water! Like updated fuel system. Here is a link to K447's site. I just got my 93 750 up, if you need advice, just post away

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 94 750 slt won't start.
    By Crenche in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 60
    Last Post: 09-27-2015, 10:46 PM
  2. 1995 SL 750 won't start
    By ilriverrat in forum Polaris PWC Performance
    Replies: 1
    Last Post: 05-25-2013, 05:41 PM
  3. 1994 Polaris 750 won't start after running for a while
    By april in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 07-10-2012, 07:14 PM
  4. slt 750 won't start
    By lockaby32 in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 8
    Last Post: 07-27-2011, 01:41 PM
  5. my 94 polaris 750 will not start!
    By ducatifreak152 in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 13
    Last Post: 06-03-2007, 12:52 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •