Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    Help no spark!!!

    2005 gp1300 no spark. Was riding and ski was running rough. Parked for about a hour and then no spark at all. Have tested coils. Primary resistance good, checked fuses,good. Jumped start stop switch, tested tip sensor swapped ecu with another off a 05 but number on ecu was different. Still nothing. Did get a little spark that shocked the shit outta me but it went away. Starting to think pick up coil???? Any help


  2. #2
    RIVERA RACING RIVERA RACING's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    New Jersey
    Posts
    1,692
    +1
    106
    Bad coils or ECU

  3. #3
    I just can't see all 3 coils going bad at once. I guess it could happen just have never seen it.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	IMAG3065.jpg 
Views:	46 
Size:	22.4 KB 
ID:	361135  

  4. #4
    Lol I have no clue why that pic was posted

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2002 Polaris Virage TXi 1200 - Help help help!!! No spark???
    By REV968 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 08-07-2018, 08:37 PM
  2. Help no spark!!!!!!!!!!
    By undertaker1 in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 0
    Last Post: 07-20-2011, 10:10 PM
  3. Help! Help! Help! No spark?
    By REV968 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 07-15-2011, 09:27 PM
  4. HELP! HELP! NO SPARK??? 2002 Polaris Virage
    By REV968 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 06-20-2011, 10:26 PM
  5. 2002 Polaris Virage TXi 1200 - Help help help!!! No spark???
    By REV968 in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 1
    Last Post: 06-18-2011, 11:52 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •