Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Starting problem 2007 GP1300

    Hey guys...Got a real weird one here. I have a 2007 GP1300R with 70 hours on it. The problem started out this way. You try to crank it and and the starter engages but will not start. I have replaced the battery, starter motor and checked all of the cables. Voltage is good at the starter. Here's the weird part. Remove the plugs and the engine will turn over. Sometimes when it feels like it, the the engine will turn over and start. turn it off and it will restart. Took it to the lake a few weeks ago and it cranked and would run 70mph+. Let it sit for a day or two and here we go again. I am usually good at this . What am I missing?


  2. #2
    Good news...got it solved. It was the starter solenoid.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 06 GP1300 Starting Problems
    By Wattage in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 7
    Last Post: 11-27-2009, 09:41 AM
  2. 99 sea doo starting problems
    By tom in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 07-02-2006, 09:30 PM
  3. 05 RXP Starting problems
    By Cody Townsend in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 05-09-2006, 05:51 PM
  4. '01 Xlt 1200 Hot Start Problem
    By belgianhead in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 2
    Last Post: 05-09-2006, 11:08 AM
  5. 04 RXP Starting problem/question...
    By BLOWNRXP in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 06-01-2005, 10:14 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •