Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    fun rider's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    hartwell ga
    Posts
    90
    +1
    5

    boost drops hope its nothing bad

    On my 14 fzs svho i installed a autometer mechanical boost gauge when i take off it will jump tp 10-11 lbs of boost but after a few seconds it drops to about 6 lbs i assume it will lose some when rpms drop but i didnt think it would lose that much is this normal? I didnt notice it doing this the first time i took it out after installing gauge but i did the second time i took it out


  2. #2

    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Siesta Key, Fl
    Posts
    1,066
    +1
    155
    That is normal. The stock FZ SVHO's have a limiter. If you install a SCOM or Reflash it will get rid of the limiter which drops it down after a few seconds.

  3. +1 by:


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Could it be bad gas?
    By Davpmars in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 4
    Last Post: 07-13-2010, 07:18 PM
  2. Need help!! Hope it is not the carbon ring
    By ArmyRXP in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 06-15-2008, 07:58 PM
  3. Bilge Blower Is Week' Then Gets Strong' Is it Going Bad?
    By holdnon72 in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 08-25-2007, 08:37 PM
  4. OO yeah....Hopefully its not too bad!
    By Totallyblown in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 16
    Last Post: 06-03-2006, 03:33 PM
  5. Does it look bad?
    By GeoRXT in forum 4-Tec Performance
    Replies: 10
    Last Post: 05-30-2006, 08:42 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •