Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    gms05rxt's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Mount Holly, NC
    Posts
    153
    +1
    2

    RXT running on hose then it died

    Was running my 05 RXT on the hose.It stalled and wont start back up.Check spark and made sure fuel was full n fresh.Now what ?


  2. #2
    gms05rxt's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Mount Holly, NC
    Posts
    153
    +1
    2
    Pulled fuel line, no flow.Fuses were good.Ordered new fuel pump.Guess its time to replace at 375 hrs .

  3. #3
    gms05rxt's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Mount Holly, NC
    Posts
    153
    +1
    2
    New fuel pump installed, still doesnt start, all the fuses are good, what next?

  4. #4
    Kmorningstar_rxp's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    Port orange, Fla
    Posts
    1,654
    +1
    165
    Try new set of plugs

  5. #5

    Join Date
    Jun 2007
    Location
    South of Boston MA
    Posts
    296
    +1
    3
    is it cranking?

  6. #6
    3ftDeep's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    White Rock, BC
    Posts
    382
    +1
    113
    You said you've got no fuel flow, so that sounds like the problem. Double-check by popping off the injectors - there should be some pressure in the fuel line. It's not far between the injectors and the pump it shouldn't be too difficult to diagnose. You might find this video interesting/helpful...


  7. #7
    Did you start the machine before connecting and running the water? If not you make have hydro lock.

  8. #8

    Join Date
    Jun 2007
    Location
    South of Boston MA
    Posts
    296
    +1
    3
    Quote Originally Posted by crueldude View Post
    Did you start the machine before connecting and running the water? If not you make have hydro lock.
    That's what I'm thinking if it doesn't crank.

  9. #9
    imp0ster's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Palm Harbor, FL
    Posts
    5,267
    +1
    729
    being it's an 05 what did the inner and outer strainer socks look like? Were they even there? Get a fuel pressure gauge in there somewhere

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Crazy high idle... then it dies.
    By o uncola o in forum 4-Tec Performance
    Replies: 25
    Last Post: 08-16-2011, 06:49 PM
  2. running on hose
    By 24u2nv in forum 4-Tec Performance
    Replies: 18
    Last Post: 06-26-2011, 08:44 PM
  3. Running on Hose
    By egman2005 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 23
    Last Post: 07-23-2010, 08:10 PM
  4. Noise coming from pump when running on hose...
    By FrankieV123 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 8
    Last Post: 07-25-2009, 05:11 PM
  5. HELP!! Engine stalled while running on hose - what do I do?
    By way2much2do in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 06-27-2009, 10:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •