Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    1996 Polaris sl 700 water in motor

    Hi new to the world of Polaris wave runners. I just bought a 1996 slt 700 and a sl 700. The guy had the top end rebuilt in the sl last year. Said it will run with the hose attached out of water just fine but when you run it on the lake it gets water in the motor..... What could be causing this?? Any pointers to problem solve where water is coming in would be greatly appreciated. Thanks in advance
    Last edited by Chipman25; 05-29-2015 at 10:15 PM.


  2. #2
    Formerly Ultra250 TN Aquaholic6801's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Old Hickory,Tn
    Posts
    5,624
    +1
    770
    Welcome to the Forum.....

    May want to post this in the Polaris section....

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 1996 Polaris SL 700
    By Chipman25 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 06-12-2016, 03:36 PM
  2. 1996 Polaris sl 700 water in motor
    By Chipman25 in forum Polaris Projects
    Replies: 11
    Last Post: 05-31-2015, 06:04 PM
  3. 1993 Polaris SL 650 - water in crank case, why and how?
    By onthewater in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 09-21-2013, 10:48 AM
  4. Oil used in 1996 Polaris SL 900??
    By heebeha in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 07-21-2012, 05:07 PM
  5. 1996 Polaris SL 700 (NEED HELP!!!!)
    By Alberta Boy in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 06-08-2007, 10:00 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •